Oduševićete se kada vidite kako da SAMI i bez nerviranja popravite udubljenje na automobilu bez ikakavih troškova! Ovo je previše lako!

Pogledajte najlakši i najjeftiniji način kako da sredite udubljenje na vašem automobilu, bez trošenja mnogo novca. Vrlo je jednostavno!

Da li vam se desilo da primijetite udubljenje na vašem automobilu? Šta sad da radite? Da li ćete ga voziti do automehaničara da ga popravi i da pritom potrošite dosta novca?

Da li postoji drugo rješenje? Da! Možete slobodno da se opustite i ne brinete, jer ćemo vam pokazati instrukcije kako da sami riješite ovaj veliki problem.

Iskoristite fen kako biste zagrijali ulubljeni dio. Kada dostigne visoku temperaturu, pređite preko udubljenja kompresovanim vazduhom.Hladan vazduh čini da udubljenje iskoči.

Prvo naprskajte vodom udubljenje, a zatim i spravu za otpušavanje cijevi (postarajte se da nije za toalet). Udubljenje će se više ili manje ispraviti, ali to je samo početak.

Ako vam se desilo da ste vozili tokom oluje i da su vam komadi leda ili grana napravili udubljenja, evo šta treba da uradite. Ostavite automobil na suncu i toplota će učiniti da se udubljenje vrati u normalu. Ovo je najjednostavniji način kako da ga sami popravite.

Navucite rukavice i stavite suv led na udubljenje. Držite ga tako oko 30 sekundi i ponovite sve dok udubljenje ne nestane.

Isprobajte i metodu sa čajnikom. Ako je udubljenje preveliko, iskoristite dva čajnika vruće vode. Sačekajte da plastika apsorbuje toplotu i blago pritisnite ivice oko udubljenja. Ono će iskočiti i plastika će se vratiti u normalu.

Ako je udubljenje plitko, uzmite lonac i napravite rupu na dnu. Pričvrstite ga oko udubljenja i postavite usisivač u rupu, tako da može da usisa samo taj dio automobila.

Postavite šarafe sa obje strane drvenih klinova kako biste ih koristili kao ručke. Nanesite toplo ljepilo na kraj klinova i stavite ih oko udubljenja. Ostavite ljepilo da se ohladi i zatim izvadite klinove. Udubljenje će nestati.

Lahko, zar ne? Podijelite sa prijateljima ove metode i uštedite novac i vrijeme!

(fokuzz.com)

You may also like...