NEPREPOZNATLJIV: Silvestera Stalonea ste svi voljeli, a evo kako danas izgleda! (FOTO)

Silvester Stalone jedan je od najpopularnijih glumaca, režisera i scenarista današnjice… Najpoznatiji je po ulogama u filmskih serijalima “Roki” i “Rambo”.

Rođen je u Njujorku, a karijeru se započeo na neobičan način. Zbog nedostatka novca, prihvatio je da glumi u porno-filmu.

– Dok je bio “odjavljivan”, Silvester je u potrazi filmova ostao toliko “švorc” da je svojevremeno tri nedJelje proveo spavajući kao beskućnik na njujorškom autobuskom terminalu. Pričao je da je povremeno morao i da prosi za hranu. Stvari su postajale samo gore i gore, tako da je Stalone u jednom trenutku bio primoran na očajnički potez, prodao je svog psa, jedinog prijatelja i dugogodišnjeg saputnika u lutanju njujorškim ulicama. Potpuni stranac dao mu je 25 dolara za njegovog drugara. Stalone je morao to da prihvati – rekao je svojevremeno izvor svjetskim medijima.

Potom se pojavljuje kao gost u manjim TV serijama. Međutim, to mu još uvijek ne donosi ni novac, a ni slavu.

Svjetsku slavu je stekao 1976. godine ulogom boksera u filmu “Roki”. Vjerovali ili ne, za snimanje ovog filma potrošeno je milion dolara, a zaradio je preko 225 dolara.

Nakon toga sledi “Rambo”, a Silvester više ne može da se odbrani od obožavatelja.

Počinje pažljivo da bira uloge, a uglavnom su to likovi koji često spase lokalnu zajednicu, ili čak jednu državu. Za uloge se vrijedno pripremao. Sati i sati u teretani učinili su da dobije željeni izgled, ali su steroidi koje je pio takođe doprinijeli da polako počinje da se deformiše.

Iako je i danas aktivan, čini se da ne želi da prihvati godine (a ima ih tačno 70), već hemijom pokušava da uspori starenje. Mnogi svjetski mediji komentarišu da Stalone ne stari prirodno, već podstaknut hemijom, izgleda vještački.

Aktivan je na Instagramu, gdje uglavnom objavljuje videe i fotografije sa porodicom.

(Blic.rs)

You may also like...