Pauk odnijeo Beograđanki auto SA BEBOM NA ZADNJEM SJEDIŠTU: Kada je pozvala Parking servis, uslijedio je NOVI ŠOK

‘Vratila sam se nakon pet-šest minuta ponovo do automobila, a ‘pauk’ je odnosio moj automobil i šestomjesečnu bebu u njemu. Dozivala sam ih i trčala za njima, ali oni su nastavili da voze. Ne mogu da opišem strah i paniku koju sam u tom trenutku osjećala..’

Ovako za “Blic” priča Beograđanka Jelena Manojlović kojoj je, kako tvrdi, “Parking servis” juče odnijeo automobil u kojem je bila i njena beba.

Sve je počelo kada je Jelena Manojlović u 18.56 parkirala svoj automobil u Ulici Visokog Stevana i u njemu ostavila svoje šestomjesečno dijete.

– Trebala sam da svratim do muža, koji je bio u tom trenutku na poslu, kako bih uzela nešto. Pošto je bilo jako hladno, bebu sam ostavila u automobilu da se ne smrzava. Već u 19.02 sišla sam dole sa mužem, a imala sam šta i da vidim. Vozilo “Parking servisa” je odnosilo moj automobil i šestomjesečnu bebu u njemu. Dozivala sam ih, zajedno sa mužem i trčali smo za njima, ali oni su nastavili da voze u nepoznatom pravcu – ističe Beograđanka.

Kako kaže u tom trenutku je osjetila strah koji nije mogla da opiše. Nije joj jasno kako nisu vidjeli bebu u kolima. Odmah je pozvala dispečera “Parking servisa” kako bi prenijeli vozačima da se zaustave i daju joj dijete.

 Iz “Parking servisa” su obavjestili vozače šta se desilo, da je beba u kolima i da se zaustave. Međutim, samo su mi poručili da dođem do autoplaca gdje ću moći da preuzmem bebu. Odmah sam sjela u auto i otišla pravo tamo. Dijete je vrištalo i plakalo kada sam stigla. Počela sam da vičem na njih kao što bi i svaka majka, pitala sam ih kako nisu vidjeli bebu i zašto nisu stali da uzmem dijete, na šta su mi oni zaprijetili da će pozvati socijalnu službu. Strašno – ističe Jelena Manojlović, majka bebe.

Nije mali broj onih koji smatraju da mlada majka nije smjela da ostavi bebu samu u kolima.

– I mene su moji roditelji ostavljali u kolima na par minuta kada su morali, a čuvali su me kao malo vode na dlanu. Nisam ja ostavila dijete dugo, to je bilo svega par minuta. Takođe, da su došli lopovi, kao što mnogi kažu, vjerujem da ne bi odvezli auto sa bebom, oni bi stali u svojoj namjeri, što ljudi iz “Parking servisa” nisu uradili – kaže uznemirena majka.

Iz “Parking servisa” se, uprkos nekoliko pokušaja redakcije “Blica” da dobiju potvrdu i komentar ovog događaja, još nisu oglasili.

Izvor: blic.rs

You may also like...