Nepokretna žena je prišla konju i stavila mu sedlo. Ono što je usledilo, rasplakalo je PUBLIKU!

Žena koju ćete videti na ovom neverovatnom snimku zove se Loren Barvik. Ona je učesnica Paraolimpijskih igara u konjičkim sportovima, a specijalnost joj je dresura konja.

Loren je oduvek bila zaljubljenik u konje. Za nju, ove plemenite životinje su predstavljale utočište i beg od teške životne situacije. Odrasla je u porodici razvedenih roditelja, sa bolesnim bratom i sestrom. Brad je rođen sa defektom mozga, a sestra sa Daunovim sindromom. Nakon završene srednje škole, Loren je počela da radi na ranču, gde je trenirala konje za učešće u filmovima. Oduvek je znala da je to posao kojim želi da se bavi celog života.

Međutim, 2000. godine je imala nesreću, zbog koje je bila paralizovana od struka na dole. Iako je tada mislila da više nikad neće uzjahati konja, njena strast je bila jača od te odluke.

Od tada, učestvovala je na 30 takmičenja, tri puta na Paraolimpijskim igrama i 4 puta na Svetskom kupu u konjičkim sportovima. Loren takođe drži i školu jahanja, u kojoj podstiče druge da budu aktivni i da vole konje. Trenutno je trudna i ceo svet joj ,,drži fige,” u želji da sve prođe na najbolji mogući način.

Pogledajte njenu neverovatnu spretnost sa konjima u videu koji smo vam pripremili

(likemag.com)

You may also like...